Yritys

Yritys

PT PohjanTeko on asiantuntija- ja palveluyritys, joka tarjoaa korkeatasoista maarakennusosaamistaan yrityksille sekä julkiselle sektorille, joilla on tarve ja halu löytää ratkaisut rakentamisen ongelmiin. PohjanTeko tarjoaa asiantuntemusta ja palvelua asiakkaan tarpeisiin räätälöitynä. Hoidamme hankkeen suunnitteluvaiheesta alkaen aina maarakentamisen ja perustamisen toteuttamiseen sekä pihatöiden viimeistelyyn saakka. Tämä kaikki tapahtuu yhdessä asiakkaan tarpeet huomioiden ja mikä parasta – kiinteällä kokonaishinnalla.

Yritys toimii 15 vuoden maarakennusalan kokemuksella ja on tunnettu erityisesti vahvasta osaamisesta sekä laadukkaasta toteutuksesta.

Palvelulupaus:

PohjanTeko toteuttaa projektit ammattitaidolla, laadukkaasti, taloudellisesti sekä vastuullisesti siten, että voimme ylpeinä ja suoraselkäisinä seistä toteuttamiemme kohteiden takana. Asiakas voi turvallisesti luottaa siihen, että epävarmuus maarakentamisen kustannuksista poistuu, koska tarjoamme aina kokonaishintatarjouksen maarakentamisen osalta sillä sisällöllä, minkä asiakas kulloinkin tarvitsee. Ei yllättäviä tuntitöitä, ei yllättäviä lisätöitä!

Pohjanteko palvelee asiakkaitaan koko valtakunnan alueella!

PohjanTeko tarjoaa valittavaksi markkinoiden vaivattomimman tavan pohjatöiden toteutukseen.

Vaivattomuusmittarin_kuva2

A. Kattavin kokonaispalvelu. Helpoin vaihtoehto, jolloin PohjanTeko tekee tarvittavat suunnitelmat ja kokonaisvaltaisen toteutuksen.

B. Maarakennus-, perustus- ja piharakennusurakka tilaajan suunnitelmien mukaan

C. Pohjarakennusurakka (kaivuu-, putki- ja täyttötyöt)

D. Perinteinen maarakennusurakka (kaivuu- ja täyttötyöt)

E. Suunnittelu- ja konsultointipalvelut

Hommat voi tehdä joko itse tai helposti ja tehokkaasti